Élményeket adunk.

Viwa vitaminvíz

0 839

vitaminvíz nem víz, de nem is átlagos üdítő: egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal. A vitaminvizeket a 2000-es évek elején, tudományos kutatások alapján alkották meg az USA-ban, és rövid idő alatt népszerűek lettek az egészségtudatos életmódot folytató fogyasztók körében világszerte.

MI A VITAMINVIZEK SIKERÉNEK TITKA?

A vitaminvizek különböznek mind az ásványvizek generációitól, mind pedig a hagyományos  üdítőktől.

Viwa Vitaminwater termékek egy része csökkentett energiatartalommal, steviával és gyümölcscukorral (fruktóz) édesítve készülnek, de egyre szélesebb palettában elérhetőek ZERO változatban is! Az új Viwa+Herbs termékcsalád például 100%-ban ZERO, ráadásul gyógynövény kivonatokkal van felturbózva.

vitamin olyan nélkülözhetetlen anyag az élethez, amelyet az emberi szervezet néhány kivételtől eltekintve nem képes előállítani, ezért külső forrásból kell fedezni az igényeket. Az ajánlott napi vitamin mennyiséget azonban nehéz az étkezések során bevinni, sokszor nagyon tudatos táplálkozás mellett is pótolni kell a stresszes életmód, betegségek, sportolás közben kiürülő vitaminraktárakat. A VIWA vitaminvizek erre a problémára nyújtanak egyszerűen megoldást.

A 9 különböző ízben és összetételben elérhető, különböző funkciójú VIWA vitaminvizek hozzájárulnak a szervezet napi vitamin- és ásványi anyag szükségletének kielégítéséhez, miközben gondoskodnak a megfelelő folyadékpótlásról is. 

A Viwa Vitality vitaminvíz élénkít és energiával tölt fel, a Viwa Body Pro fogyasztásával kirobbanó formában érezhetjük magunkat mind külsőleg, mind belsőleg, míg a C-1000 és C-1000 ZERO egész napra fedezi a C-vitamin + D3 vitamin szükségletet, a Magnemax pedig a napi szükséges mennyiségű magnézium pótlásában segít. A 2020-ban megjelent új termék, a Coco+Fiber az egészséges, és kiegyensúlyozott emésztőrendszert segíti, palackonként 5 gr Inulinnal!

2021 újdonsága: Viwa Vitaminvíz + gyógynövények!

Megszokott ízek gyógynövényekkel, ZERØ változatban

  • Enyhén szénsavas
  • Tartósítószer és adalékanyag mentes

Új kiszerelés: 250 ml ALU CAN

  • A világ ”legzöldebb” üdítőitalos doboza
  • Az alumínium végtelenszer, 100%-ban újrahasznosítható
  • Környezetbarát csomagolás:75%-ban garantáltan újrahasznosított

3 ízben, gyógynövényekkel, ZERO formában, így mindenki számára elérhető! A következő cikkben részletesebben is megismerhetitek ezeket a termékeket, sőt hamarosan nyereményjátékkal is jelentkezünk!