Élményeket adunk.

Ünnepi mozizós tippek

0 770

Tudjuk, tudjuk: „Nincs karácsony Kevin nélkül!”

Ha unod a már ezerszer látott klasszikusokat, ha szakítanál az eddigi hagyományaiddal, ha új karácsonyi tartalmakra vágysz…

Alkalmi randevú (Holidate)

Két fiatal (Emma Roberts és Luke Bracey), akik utálják az ünnepeket. Partnerhiány miatt minden évben egyedül érkeznek az ünnepi vacsorákra, ezért vagy a gyerekek asztalához ültetik őket vagy kínos randikba kényszerülnek. Ezt megelégelve megállapodnak, hogy egymás kísérői, „ünnepi partnerei” lesznek..

Dolly Parton: Karácsony a kisváros terén

Egy megkeseredett, hidegszívű nő azt tervezi, hogy eladja szülővárosát, nem törődve azzal, hogy miként befolyásolja az ott élő emberek mindennapját. Elég lehet-e a zene, a varázslat és az emlékek, hogy meggondolja magát?!

Karácsonyi Krónikák 2.rész

A 2018-ban bemutatott film folytatása. A tinédzser Kate boldogtalan anyja új barátja miatt, ezért elszökik otthonról, és az Északi-sarkig meg sem áll, ahol találkozik a Mikulással (Kurt Russel) és kiderül egy bajkeverő manó azzal fenyegetőzik, hogy mindörökre eltörli a karácsonyt. A másik főszerepben Goldie Hawn látható.

A Jangle család karácsonya

Az egyedi sztori és a látványvilág még azokat a nézőket is magával ragadhatják, akik alapvetően nincsenek oda a klisés karácsonyi filmekért. A történet egy játékkészítőről, Jeronicus Jangle-ről szól, akinek egyik legcsodásabb találmányát ellopta egy régi barátja. Most Jangle unokáján a sor, hogy visszaszerezze a családi játékot, s újraélessze a rég elfeledett csodát. A kislány kalandjai, John Legend és Philip Lawrence zenekíséretével egy igazán meghitt és izgalmas hangulatot varázsolnak a képernyőre.