Élményeket adunk.

Élénken vibráló ékszerek, amiben nyáron is tündökölhetsz – Monika Seitter ékszertervező

0 938

Szeretnénk bemutatni Monika Seittert és az ő csodálatos, excentrikus színekben pompázó, teljesen egyedi és figyelemfelkeltő dizájnjait.

Monika Seitter, ékszertervező Düsseldorfból, Németországból. Rendkívüli látásmódja tükröződik ékszerein, élénk színekkel és finom részletekkel.  Modern, megoldásokkal kortárs ékszereket alkot. Kézzel készíti az ékszereit düsseldorfi műhelyében, Németországban, minőségi anyagokból és  képzett drágakő készítők által. Mindegyik egyedi készítésű és csak náluk kapható, a színpalettát Monica Seitter fejlesztette ki, és minden színtartományt lefed. A plasztikák fényállóak a színeket megváltoztató hatás nélkül, fiziológiailag teljesen ártalmatlanok, bőrbarátok és szuper kényelmes viselet.

Monika olyan ékszereket szeretett volna, amelyek lehetővé teszik az új kor női számára, hogy minimalista és könnyedén elegánsan nézzenek ki a mindennapokban vagy a különleges alkalmakra, kollekcióit a festészet, a rajz, az anyagtudomány, a modellépítés, a fotográfia, a dizájnnyelv, a heptika, a designfejlesztés és a természet inspirálta. Tagadhatatlanul van szeme a részletekhez és a hagyományos kézművesség és a kortárs formák kombinálásához.

Az aranyművesnek tanult de ékszertervezést is tanult egyidőben,  sziporkázó „Jewelry Laboratory” sorozatai a szokatlan design és az anyagok izgalmas keverésének védjegyével készülnek Németországban.

Monika  hatalmas szeretettel és tisztelettel övezi az akrilt azzal, hogy a nem nemes anyagot ragyogó drágakövekkel párosítja; gyémánt, fehérarany és vörösarany 750, topáz, tahiti gyöngy, peridot, fekete gyémánt és egyéb drágakövek.

Az itt látható egyedi gyűrűk a spektrum visszafogott végét képviselik, de látogasson el a @monika_seitter oldalára, és fedezze fel az intenzív fuksziák, ibolyák és lime-ok további tekercseit, melyeket káprázatos, szemet gyönyörködtető színárnyalatok szivárványában pompázó drágakövekkel párosítva. Tökéletes darabok, amelyekkel biztosan feldobhatod megjelenésedet!

Monika Seitter Online Shop: https://monikaseitter.de/