Élményeket adunk.

ÚJRAÉLED A LEGENDÁS MARINA BÁR

Gatsby party, Broadway musicalek, swing este és Sister Act Tóth Gabival és Tóth Verával Füreden

0 1 890

Augusztus 20-ig még remek programok várják a Balatonfüredre érkezőket a Marina Hotel legendás bárjában, amely az Orfeum Pesti Mulató művészeinek köszönhetően 6 hétre újraéledt.

A Marina Hotel korábban szebb időket látott, méltán híres bárja idén nyáron 20 estére nyitott ki a nagyközönség számára, felidézve a ’70-’80-as évek bárhangulatát. A Marina az ország legrangosabb nyári szórakozóhelye volt, többek között olyan előadóművészekkel, mint Cserháti Zsuzsa, Korda György, Magay Klementina, Máté Péter, Medveczky Ilona vagy Szulák Andrea. Sokak számára máshonnan is ismerős lehet a Marina bár, hiszen a még ma is nagy népszerűségnek örvendő Bujtor-sorozatból a Csak semmi pánik című film egyik jelenetét is itt forgatták, amelyben – úgy, mint a valóságban is – Medveczky Ilona játszotta a revü díva szerepét.

Ezért sem véletlen, hogy a július 15-i megnyitót, Farkas Gábor Gábriel, az Orfeum Pesti Mulató művészének Máté Péter teltházas emlékestje és persze Medveczky Ilona nyitotta meg.
Azóta elhangzottak már Malek Andrea, Szulák Andrea, Gájer Bálint és Takács Nikolas által tolmácsolt dalok is, de aki még csak augusztusban tervezi a Füredi Marina bár meglátogatását, az sem marad színvonalas program nélkül.

„Boldogság gyere haza”

Az augusztus 20-ig tartó programsorozatot Cserháti Zsuzsa emlékest zárja, de addig még válogathatunk a rockabilly és a swing este, a Gatsby party és a Broadway musicalek, Veres Mónika Nika és Gájer Bálint, valamint a Tóth lányok estjei között.

További információ és jegyvásárlás http://ticket.orfeum.hu/esemenyeink/